indisk kokbok.
Boken har sålts på NK, Hedengrens, Akademibokhandeln, Kulturhuset, Designtorget med mera men är nu slut i lager.
 


Recensioner:
Jens Linder DN 071209: ”…"Jelibi - indisk mat att älska" (utgiven på eget förlag) är en utmärkt vägledning både till genuin mat och lite anpassad. Recept, matbilder, bilder från Indien och små infotexter varvas fint och Camilla Bäckströms bilder är superbra, både aptitliga och journalistiska…. Årets uppstickare! ”
 
Så här skriver Femina i nr 4 april 2007: ”EN DRÖMBOK - Camilla Bäckströms bilder i boken Jelibi – indisk mat att älska är fantastiska. Har man aldrig varit sugen på att resa till Indien, så blir man”.
 

ELLE Mat & Vin ”Jelibi är en indisk sötsak, och en av de saker som gör livet lite godare. Det kan man även säga om den här ovanligt snygga kokboken. Den känns väldigt personlig med vackra bilder, familjerecept och reseupplevelser, man förflyttas till Indiens marknader”…

 

ELLE Interiör..”Camilla Bäckström har också lyckats få maten att se väldigt aptitlig ut, trots att det inte är det lättaste alla gånger när det gäller indiska grytor som ju är goda, men inte alltid ser så smaskiga ut. Oumbärlig för den som älskar indisk mat!”